Què és bookeat?


No saps on anar a dinar o sopar a Barcelona avui? Et ve de gust cuina catalana, italiana, francesa... o bé prefereixes alguna cosa més exòtica? Busques un restaurant romàntic, amb jardí o que estigui molt de moda?

No busquis més! A bookeat tenim els restaurants més recomanats i de moda de Barcelona! Mitjançant la nostra web o app podràs reservar taula per avui mateix en els millors restaurants de Barcelona. A bookeat, tots els nostres restaurants van ser seleccionats per la seva qualitat i ofereixen les seves últimes taules disponibles per a avui. Escull el teu restaurant i reserva una taula en tan sols 4 clics...

A més a més, podràs beneficiar-te d'exclusives promocions d'última hora: des de regals en forma de plats boníssims o alguna copa de cava o vi, fins a descomptes del 10%, 20%, 30% i 40% en el compte.
Reserva mesa para comer en Barcelona o cenar en Barcelona
Reserves gratis d'última hora per a dinars i sopars
Reserva para hoy un restaurante en Barcelona
Una visualització a temps real de les últimes taules disponibles per avui mateix
Reserva en los mejores restaurantes en Barcelona
Una preselecció dels millors restaurants de Barcelona: mínim 4/5 a TripAdvisor
Consigue promociones exclusivas para los restaurantes de Barcelona
Promocions exclusives d'última hora

Descarga la app de bookeat para reservar en los mejores restaurantes de Barcelona
Descarrega’t la nostra app de manera gratuïta
Amb només un clic podràs veure aquelles taules disponibles en els millors restaurants situats al teu voltant. Alguns ofereixen promocions exclusives vàlides només per al mateix dia. Reserva ja!
Tens un restaurant?
Si et dones d’alta a bookeat podràs vendre les teves taules d’última hora i d’aquesta manera augmentar la teva visibilitat online. Descobreix totes les avantatges de formar part de bookeat!
APUNTA—T'HI