Preguntes freqüents

Com funciona bookeat?

Bookeat és una plataforma nova i gratuïta que permet reservar taules d’última hora. Segueix els següents 4 passos per tal de dur a terme la reserva:

  • Consulta les taules disponibles i les promocions d’avui a www.bookeat.es o bé a través de la nostra app. Selecciona el restaurant en el qual t’agradaria reservar una taula
  • Selecciona el nombre de persones i l’hora d’arribada; introdueix les teves dades de contacte i confirma la reserva
  • Rebràs un correu de manera immediata confirmant la teva reserva
  • Presenta’t al restaurant a l’hora establerta i fes referència a la teva reserva bookeat. Si el restaurant ho sol·licita, mostra’ls el teu correu de confirmació

Bon profit!

Puc confiar que la meva reserva s’ha dut a terme correctament?
Cada reserva efectuada a través de bookeat és confirmada immediatament a l’adreça de correu electrònic que s’ha proporcionat a les dades de contacte. Si per algun motiu experimentes algun problema en relació a la teva reserva, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça info@bookeat.es.
Com puc cancel·lar la meva reserva?
Fes clic al botó “cancel·lar reserva” en el correu de confirmació que rebràs.
És gratuït l’ús de bookeat?
L’ús de bookeat és totalment gratuït per als nostres usuaris.
On puc trobar les dades de la meva reserva?
Trobaràs totes les dades referents a la teva reserva (nom del restaurant, número de reserva, nom del sol·licitant, nombre de comensals, hora d’arribada, etc.) en el correu de confirmació que t’enviarem.
Sóc propietari d’un restaurant i m’agradaria entrar a formar part de bookeat. Què haig de fer?
Si t’interessa apuntar-t’hi, si us plau consulta la nostra web per a restauradors on hi trobaràs tota la informació sobre els avantatges d’apuntar el teu restaurant a bookeat. Introdueix les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. També pots contactar-nos directament a través de l’adreça restaurantes@bookeat.es.
Què faig si vull compartir una experiència excel·lent o un fracàs amb bookeat o un dels seus restaurants?
Ens agradaria molt escoltar la teva opinió. Pots posar-te en contacte amb el nostre equip a través de l’adreça info@bookeat.es, o bé escriure a la nostra pàgina de Facebook. En cas de tractar-se d’una queixa, per favor indica el nom del restaurant i la data de la reserva. Totes les queixes seran degudament tractades amb el restaurant corresponent.
Descarga la app de bookeat para reservar en los mejores restaurantes de Barcelona
Descarrega’t la nostra app de manera gratuïta
Amb només un clic podràs veure aquelles taules disponibles en els millors restaurants situats al teu voltant. Alguns ofereixen promocions exclusives vàlides només per al mateix dia. Reserva ja!
Tens un restaurant?
Si et dones d’alta a bookeat podràs vendre les teves taules d’última hora i d’aquesta manera augmentar la teva visibilitat online. Descobreix totes les avantatges de formar part de bookeat!
APUNTA—T'HI