Com funciona?


Bookeat és una plataforma nova i gratuïta de reserva de taules d'última hora a restaurants de qualitat a Barcelona. Tots els nostres restaurants tenen una puntuació mínima de 4/5 a TripAdvisor i la majoria d’ells ofereixen promocions exclusives: des de descomptes del 10%, 20%, 30% i 40% en el compte, fins a plats de la carta de regal o una invitació a una copa de vi o cava.

No saps on sopar aquesta nit a Barcelona? Segueix els següents 4 passos per reservar la teva taula per avui mateix i gaudir d'un moment de plaer gastronòmic únic:
Reserva mesa en un restaurante de Barcelona
01
Consulta les taules i promocions disponibles per avui a www.bookeat.es o mitjançant la nostra app. Selecciona el restaurant en el qual t'agradaria reservar una taula.
Reserva de restaurante sencilla y gratuita en Barcelona
02
Selecciona el nombre de persones i l'hora d'arribada, introdueix les teves dades de contacte i confirma la teva reserva.
Confirma tu reserva de restaurante en Barcelona
03
Rebràs immediatament un email confirmant la teva reserva.
Ya puedes cenar en Barcelona o comer en Barcelona
04
Presenta't al restaurant a l'hora d'arribada seleccionada, referint a la reserva a través de bookeat. Si se’t demana, mostra el teu email de confirmació.
Bon profit!
Descarga la app de bookeat para reservar en los mejores restaurantes de Barcelona
Descarrega’t la nostra app de manera gratuïta
Amb només un clic podràs veure aquelles taules disponibles en els millors restaurants situats al teu voltant. Alguns ofereixen promocions exclusives vàlides només per al mateix dia. Reserva ja!
Tens un restaurant?
Si et dones d’alta a bookeat podràs vendre les teves taules d’última hora i d’aquesta manera augmentar la teva visibilitat online. Descobreix totes les avantatges de formar part de bookeat!
APUNTA—T'HI